Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Monthly Archives: јануар 2016

СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР 2016.

  СВЕТОСАВСКИ ШАХОВСКИ ТУРНИР 2016.

КОНКУРСИ-библиотека

ИНОСТ МЛАДИХ 2016. „СТРАДАЊА И СЈЕЋАЊА НА НЕВИНЕ ЖРТВЕ У КОНЦЕТРАЦИОНОМ ЛОГОРУ ЈАСЕНОВАЦ“

Позивница за Светог Саву

ПОЗИВНИЦА ЗА СВЕТОГ САВУ

Обавјештење

НАСТАВА У ДРУГОМ ПОЛУГОДИШТУ ПОЧИЊЕ У ПОНЕДЈЕЉАК, 25.1.2016.ГОДИНЕ. ЧАСОВИ ЋЕ СЕ РЕАЛИЗОВАТИ ПО УСТАЉЕНОМ РАСПОРЕДУ. Р А С П О Р Е Д С М Ј Е Н А ПРВА СМЈЕНА (парна) ПОЧИЊЕ У 7:30 ЧАСОВА ЗА: IV РАЗРЕД V2

МОЈА РЕПУБЛИКА

МОЈА РЕПУБЛИКА Поводом Дана Републике Српске у нашој школи је организован конкурс ликовних и литерарних радова на тему Моја Република. Изложба пристиглих радова на задату тему ће красити хол школе до краја јануара, а најбољи радови ће бити проглашени на