Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Monthly Archives: фебруар 2019

Парастос у Шарговцу за 52 убијена ученика

Поводом обиљежавања 77 година страшног догађаја када су усташе на звјерски начин крвнички убиле 52 ученика тадашње школе у Шарговцу, данас, 7.2.2019. године представници наше школе су присуствовали парастосу у дворишту ОШ „Ђура Јакшић“ у Шарговцу. Након парастоса у сали поменуте школе

Обавјештење

Поводом Дана матерњег језика у нашој Школи ће  др Драгомир Козомора, професор одржати јавно предавање на тему „Акценти у српском језику“. Предавање ће се одржати 21.2.2019. године са почетком у 14:00 часова. Позивамо ученике и наставнике да присуствују предавању и