Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Daily Archives: 8. марта 2020.

TOLLES DIKTAT 2020.

TOLLES DIKTAT 2020. ЈУ ОШ „Иво Андрић“ Бања Лука је и ове године учествовала у манифестацији „Tolles Diktat“ на иницијативу Meђународне уније њемачке културе из Москве. У уторак, 25. фебруара, у 12.45 часова, 21 ученик је дао свој допринос и

Посјета акваријуму на ПМФ – у

Посјета акваријуму на ПМФ – у Дана, 25.2.2020.год. ученици наше школе, у оквиру додатне наставе биологије, заједно са наставнициом Бојаном Вукота, посјетили су акваријум на ПМФ – у. Акваријум посједује многе врсте риба, водоземаца и гмизаваца. Ученици су на тај