Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Daily Archives: 16. марта 2020.

Распоред за телевизијски пренос наставе

Погледајте распоред за телевизијски пренос наставе за ученике (ФОТО) Важно је напоменути да ће сви снимљени наставни садржаји бити стално доступни на званичној вeб-стрaници РTРС (www.rtrs.tv), што значи и доступни ученицима који пропусте њихово емитовање у редовним терминима од 9.10

Инструкције за ученике

ИНСТРУКЦИЈА ЗА УЧЕНИКЕ На нашој веб страници школе /www.osivoandric.org/ у палети мени, пронађите….нпр. РАЗРЕДНА НАСТАВА ЧЕТВРТИ РАЗРЕД ДАЈАНА ПЕТРОВИЋ СРПСКИ ЈЕЗИК ЖЕЉЕНИ САДРЖАЈ  ИЛИ ПРЕДМЕТНА НАСТАВА ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК ВЕСНА НОВАКОВИЋ ОСМИ РАЗРЕД ЖЕЉЕНИ САДРЖАЈ  СРЕЋАН И УСПЈЕШАН РАД ВАМ ЖЕЛИМО!!!

Обавјештење за ученике

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАШЕ УЧЕНИКЕ Да би овај период обуставе наставе што квалитетније провели, наставници разредне и предметне наставе, припремају садржаје из наставних предмета са јасним инструкцијама и смјерницама како да их што боље савладаш. Наравно, када се „вратимо у