Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Monthly Archives: септембар 2020

Обавјештење-измјена рада одјељењских група

ИНФОРМАЦИЈА О  ИЗМЈЕНИ РАДА ОДЈЕЉЕЊСКИХ ГРУПА ОД 28.9.2020. ГОДИНЕ Поштовани родитељи и ученици,  Обавјештавамо вас да ће од понедјељка, 28.9.2020. године, доћи до  ротације рада група. По новом распореду, од горе наведеног датума прва група сваког одјељења ће похађати наставу

Распоред смјена за седмицу од 7. до 11. септембра

Распоред смјена за седмицу од 07. до 11. септембра

Регионални конкурс за бајке и басне

Поштовани ученици/це основних школа у Републици Српској, Срећан Вам почетак школске године уз искрене жеље да успијети реализовати све што сте планирали! обраћам Вам се у име Невид театра из Бањалуке молбом за објаву вијести о јавном регионалном конкурсу за