Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Daily Archives: 30. октобра 2020.

Црвени крст

Поштовани ученици, Као и сваке године, расписан је наградни Конкурс ликовних и литерарних радова из области упозоравања на опасност од мина, од стране Црвеног Крста Републике Српске. Радове ученика треба доставити у Црвени Крст Бања Лука најкасније до 20.11.2020. године.    У прилогу

Настава у школским клупама

ОБАВЈЕШТЕЊЕ Драги ученици, Настава у школским клупама почиње од понедјељка, 2.11.2020. године и то: Прва (непарна) смјена – од 7:30 часова III,V,VII и IX разред I разред – од 11:15 часова Друга смјена (парна) – од 13:30 часова IV,VI и