Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Daily Archives: 2. марта 2021.

Провјера постигнућа за ученике 5.разреда

Поптовани ученици, Републички педагошки завод ће 2021.године провести спољашњу провјеру постигнућа ученика петог разреда из српског језика и математике, с циљем утврђивања остварености исхода учења дефинисаних Наставним планом и програмом. Допис_збирке_задатака Zbirka_zadataka_za_spoljasnju_provjeru_postignuca_ucenika_5_razreda_iz_srpskog_jezika_2021 Zbirka_zadataka_za_spoljasnju_provjeru_postignuca_ucenika_5_razreda_iz_matematike_2021