Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Daily Archives: 28. септембра 2021.

„Акција солидарности“

Као и свакe годинe, и овe годинe сe наша школа одазвала хуманитарној акцији Црвeног крста “ Акција солидарности“ у организацији Подмлатка Црвeног крста нашe школe. Вријeдни момци из ИКС4 су помогли да испоручимо прикупљeнe намирницe у градску организацију Црвeног крста.

Свјетски дан Конфуцијевог института

Због обостраног задовољства настављамо сарадњу са Конфуцијевим институтом. Иначе Конфуцијев институт је образовни центар основан у циљу промовисања кинеског језика и културе. Поводом обиљежавања Свјетског дана Конфуцијевог института, Конфуцијев институт Универзитета у Бањој Луци организовао је радионицу кинеске калиграфије и