Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Daily Archives: 8. јануара 2022.

Немањићи- online такмичење из историје 2022.

ЈУОШ“ИВО АНДРИЋ“-БАЊАЛУКА ИЗВЈЕШТАЈ О ПРВОМ И ДРУГОМ КВАЛИФИКАЦИОНОМ ТЕСТУ „НЕМАЊИЋИ-ЗНАМЕНИТИ СРБИ“2021/22.ГОДИНЕ Овај пројекат је најмасовнија културна манифестација васпитно-едукативног карактера с циљем окупљања младих из Републике Србије, Републике Српске, региона и српске дијаспоре са јединственим циљем, а то је очување српског

Честитка