Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Луткарска радионица

У Дјечијем позоришту, поводом Међународног дјечијег фестивала одржана је занимљива луткарска радионица гдје су наши ђаци имали прилику да науче нешто о луткарству,  учествују у изради лутака и да се на сцену Дјечијег позоришта попну као прави глумци. Радионицу су водили гости из Србије, глумци у луткарском позоришту: Тибор Фарого и Татјана Пасташ. Они су  водили радионицу у којој су наши ђаци сами израђивали лутке и режирали кратку представу „Три прасета“…Ученици који су прошли кроз ову занимљиву радионицу ће одиграти ову представу за све ђаке прваке у нашој школи!

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.