Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење

Оглас бр. 15

Датум: 13.10.2016. године

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Драги ученици,

Желимо да вас упознамо о награђеним ученицима у протеклом периоду.

► На такмичењу у уличном баскету одржаном испред Народног позоришта у Бањој Луци, под називом „BEKO STREETBALL“, женска екипа коју су чиниле: Евгенија Поповић IX1, Софија Ковачевић VIII1, Сања Јовић VIII2 и Лана Мичић VII2 освојиле су 2. мјесто, а мушку екипу која је освојила 3. мјесто чинили су: Срђан Салдум IX2, Коста Чекић VIII1 и Јован Клинцов VIII2. Честитамо нашим спортистима, а њиховом ментору наставнику Даворину Зрнићу желимо да са својим ученицима настави у духу којим су започели такмичења.

►Поводом „Дјечије недјеље“ био je расписан конкурс за литерарни рад ученика на тему „Породица на првом мјесту“.  Наша ученица Милица Аничић из VI 1 разреда освојила 3. мјесто за свој рад на дату тему, а писала га је под менторством наставнице Љиљане Парић.

►Ове године организатори манифестације „Европска ноћ истраживача БиХ 2016“ су расписали конкурс за израду ликовних и литерарних радова на тему „Шта то раде научници“. У категорији ликовних радова награду је освојио ученик Никола Милић из III 4 – учитељица Биљана Бузаџија, а у категорији литерарних радова Анђела Мухарем из VI 1 – наставница Љиљана Парић.

Свим добитницима награда упућујемо искрене честитке, а свим ученицима желимо пуно среће у наредним конкурсима.

► Прошле седмице наша школа је узела учешће на прослави 40. година од постојања ОШ “Иво Андрић“  из Београда под називом“Андрићевијада“,  ширимо љубав“.  У такмичарском дијелу из квиза знања и спортских активности наши ученици који су били дио те приче заједно са дирeкторком школе и наставником Драганом Гатaрићем i освојили 3. мјесто  су: Душан Сандић VII3, Сара Кременовић VII3, Каћа Зец VII1, Милан Пајкановић VII4, Дуња Бабић VIII3,  Теодора Курушић VIII4, Растко Зрнић VIII1 и Сергеј Ћуковић VIII1.

Директор школе,

_____________

/Жељка Опачић/

 

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.