Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Додјела награде за књижевност „Станко Ракита“

ДОДЈЕЛА НАГРАДЕ ЗА КЊИЖЕВНОСТ „СТАНКО РАКИТА“

И ове године 14. октобра у Банском двору је додијељена награда „Станко Ракита“ књижевницима који су у протеклом периоду написали најуспјешнија и, по мишљењу стручног жирија, најквалитетнија књижевна дјела. Поводом тога је уприличен пригодни програм у којем су учествовали ученици неколико бањалучких школа. Драмска секција наше школе, која је обухватила ученике петог, шестог, седмог и осмог разреда, као и Рецитаторска секција, представили су се колажном представом  “Слике са Змијања“ посвећеној Петру Кочићу.

Ученици су и овај пут показали сву љепоту и раскош свога талента, а све под будним оком својих наставница Енее Хотић и Драгане Требовац и учитељица Ранке Орашанин и Татјане Иветић. Захваљујемо се директорици Жељки Опачић која нас је и овај пут подржала и радовала се са нама.

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.