Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Сајам предузетништва у Шибенику

Међународна конференција на тему“ Учење за предузетништво“ је одржана у Шибенику од 17. до 19.октобра 2016. године. Овом конференцијом је обиљежен завршетак пројекта усмјереног на провођење учења за предузетништво као кључне компетенције развоја предузетничког друштва.

Више од 430 наставника са својим ученицима и студентима, као и предузетници који су представили своја искуства у три дана имали су прилику активно се укључити у разноврсне радионице, панел расправе и излагање с циљем даљег развоја предузетнички „писмених“ друштва.

Наставници наше школе Ивона Трипуновић и Весна Новаковић  са својим ученицама Иваном Вујасин и Иваном Крњаић су представили провођење пројекта у нашој школи изложбом ученичких радова на сајму за предузетништво, учешћем на предавањима о предузетништву те кроз радионице на којима је истакнут значај предузетништва у нашој школи.

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.