Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење- конкурс

 ПИШИТЕ И ОСВОЈИТЕ НАГРАДЕ:

  МОЈ ПОЛИЦАЈАЦ

НА КОНКУРСУ СУ УЧЕСТВОВАЛИ:

СТАША САВАНОВИЋ, II 5

 Једног дана док сам шетала са мамом, нисам хтјела да јој дам руку. Мама ми је рекла да ћу због тога да идем у затвор.

ИВАН МИРНИЋ, III 2

Тог јутра једна породица је одлучила да крене на море. Док су путовали, неко од дјеце је у ауту притиснуо једно велико дугме које повећава брзину. Дјечак полицајац је примијетио ауто које се креће великом брзином. Одмах је знао да мора да их заустави.

АНДРЕЈ КРЧМАР, IV 4

 Прво сам примијетио плаву капу: „Или бескућник, или…“, помислио сам. А онда сам видио плаву униформу: „Да, дефинитивно је полицајац“, закључио сам. Али прије него што сам могао одговорити на то тајанствено зашто, видио сам да сам ухваћен. Тата ме је упознао са ненајављеним гостом…“

Total Page Visits: 50 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.