Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење–такмичења

Драги наши ученици, овом приликом вас обавјештавамо да је наш ученик Александар Андрић из VII3 разреда освојио друго мјесто на општинском такмичењу из енглеског језика. Ученика је припремала наставница Маја Пастуовић.

На општинском такмичењу из српског језика наша ученица Каћа Зец из VII1  разреда је освојилa је друго мјесто, а ученицу је припремала наставница Миланка Росић.

Поносни смо што су наши ученици и наставници и овај пут показали завидан успјех те им овом приликом честитамо на постигнутим резултатима!

                                                                        Директор школе

                                                                       /Жељка Опачић/

 

 

Total Page Visits: 45 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.