Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење

Драги ученици, овом приликом желимо још једном да вас упознамо са неким основним правилима које је нужно поштовати док сте у школи и школском окружењу. Вјерујемо да су вас разредне старјешине и предметни наставници више пута упознали и са кућним редом школе и кодексима облачења и понашања, али нажалост то није уродило плодом на начин на који смо ми очекивали. Наиме, желимо вам нагласити пар значајних правила које је неопходно поштовати и бити другима за примјер:

КОДЕКС

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.