Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

У првој седмици мјесеца децембра 2018. године, када обиљежавамо Андрићеве дане, наша школа ће свечано прославити 60. година живота и рада под називом „Мостови пријатељства“.

Угостићемо ученике и наставнике пријатељских школа из Београда, Тузле, Крања, Љубљане и Новог Сада.

Том приликом на најљeпши начин, наша школа ће свједочити о деценијском постојању кроз израду Монографије, Рукометни турнир и Свечану академију.

СВИ УЧЕНИЦИ КОЈИ СУ НА ОСНОВУ СВОЈЕ ОДЛУКЕ И САГЛАСНОСТИ ПРЕДМЕТНОГ НАСТАВНИКА ЗВАНИЧНО ПОСТАЛИ ЧЛАНОВИ ШКОЛСКИХ СЕКЦИЈА, ОРКЕСТРА , ВЕЛИКОГ И МАЛОГ ХОРА /евидентирани у Одјељењској књизи стр. 208/, СУ У ОБАВЕЗИ ДА ПРИСУСТВУЈУ ПРОБАМА, А ОДЈЕЉЕЊСКЕ СТАРЈЕШИНЕ ДА ПОДСТИЧУ И ПРАТЕ ПРЕУЗЕТЕ ОБАВЕЗЕ УЧЕНИКА.

Зато вас све молим да помогнете да наша школа блиста!

 

 

 

Директор школе,

Жељка Опачић

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.