Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Сарадња са Oсновном школом „Франца Прешерна“ у Крању

Наша школа је остварила одличну сарадњу са Основном школом „Францета Прешерна“ у Крању. Уз велико интересовање и изграђен пријатељски однос  ОШ“Иво Андрић“ из Бањалуке је присуствовала обиљежавању 50 година постојања ОШ“Францета Прешерна“ Крањ и активно учествовала на семинару „Сусрет традиционалног и модерног“: Учитељ кроз вријеме“. Учитељице које су имале активно учешће су на разлитчите начине приказале како се мијења лик и ауторитет учитеља кроз вријеме. Такође су показале квалитет рада учитеља који је савјетник и модератор наставног процеса, а истовремено прави корелацију са радом у школи и родитељима. 

Излагачи су биле учитељице: Мира Косић, Јелена Ромчевић и Мирсада Мемић.Несебичну подршку у раду и остваривању пријатељских веза дали су нам директори ОШ“Иво Андрић“ Жељка Опачић и директор ОШ“Францета Прешерна“ Алеш Житник.

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.