Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Недјеља дјетета

НЕДЈЕЉА ДЈЕТЕТА

 

У оквиру обиљежавања „Недјеље дјетета“ од 1.10. – 5.10.2018. године у нашој школи организоване су бројне активности.

У понедјељак, 1.10.2018. године, ученици I1  и  I3  разреда са својим учитељицама су учествовали у радионици „Моја права“. У ову креативну радионицу наших најмлађих ученика били су укључени и њихови родитељи. Сви радови су изложени у холу школе.

 

 

У уторак, 2.10.2018. године, у холу школе је постављена изложба на којој су представљени ликовни радови ученика III разреда, те литерарни радови ученика V разреда. Ученици су на креативан и маштовит начин представили своја права  у оквиру радионица посвећеним „Недјељи дјетета“ одржаним на часовима Васпитног рада у одјељенској заједници, на којима су учитељице имале прилике боље упознати ученике са њиховим правима и обавезама.   

 

Ученици II разреда су у сриједу, 3.10.2018. године, својим маштовитим цртежима, начињеним кредама у боји, уљепшали двориште наше школе. 

 

У четвртак, 4.10.2018. године, су ученици IV1, IV3 и  IV5 разреда са својим учитељицама присуствовали креативној радионици под називом „Јесењи шешири“. Своје маштовита и оригинална остварења су имали прилике представити изван наше школе шетњом кроз главну бањалучку улицу.  

 

У петак, 5.10.2018. године, организован је спортски дан гдје су се ученици V разреда такмичили у игри „Између двије ватре“. Такође, тај дан смо у холу школе представили ликовне и литерарне радове ученика V разреда, који су били посвећени Свјетском дану учитеља. 

 

Поводом „Недјеље дјетета“ ученици IV разреда наше школе су позвани да у уторак, 9.10.2018. године, погледају изложбу својих радова, која је била постављена у холу бањалучке Гимназије. Поред њихових учитељица изложби је присуствовала и психолог школе Ђурђица Јеличић.  

 

   КООРДИНАТОР: Милена Максимовић

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.