Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење- радови у школском дворишту

Обавјештавају се ученици, родитељи и сви запослени у ЈУ ОШ „Иво Андрић“ да ће од  понедјељка, 22.10.2018. године почети грађевински радови  у дијелу између школске управе и фискултурне сале. Овим путем рјешавамо безбједнији улазак ученика у школу. Молимо вас да се не задржавате на мјестима гдје су радови у току, како бисмо избјегли евентуалне незгоде и повреде а у складу са тим смо предузели све безбједносне мјере за вријеме извођења радова.

      Директор школе,

        Жељка Опачић

ПРВИ ДАН

 

ДРУГИ ДАН

 

ТРЕЋИ ДАН

 

ЧЕТВРТИ И ПЕТИ ДАН

 

ШЕСТИ  ДАН

 

СЕДМИ ДАН

 

ОСМИ ДАН

 

ДЕВЕТИ ДАН

 

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.