Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Посјета сајму лова и риболова

Сајам лова и риболова посјетили су ученици II3 iи VIII3  са својим учитељицама Татјаном Иветић и Сандром Стојковић 16,11,2018,  Ученици су присуствовали  такмичењу у резовима које је организовало ЈП „Шуме  Републике Српске“ Ученици су се одушевили, пошто први пут виде овакав вид такмичења. Обишли су све штандове и видјели разноврсну понуду. Штанд  ЈП „Шуме Републике Српске на коме су биле изложене препариране дивље животиње и представљен богат свијет флоре и фауне им се  највише допао. 

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.