Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Међународни дан дјетета 2018.

ЗАЈЕДНО ОКО СУНЦА

Поводом обиљежавања Међународног дана дјетета, 20.новембра 2018.године, наша школа је цијелу радну недјељу посветила том догађају. Овогодишња тема је била „Сретно дјетињство“ са посебним фокусом на заустављање вршњачког насиља и сигурно окружење за учење. 

Активности које су обављене у нашој школи су сљедеће:

  • поставка ликовних радова у холу школе;
  • представници Савјета ученика осмог и деветог разреда одржали су предавање у холу школе млађим ученицима (IV, V и VI разреда);
  • Савјет ученика је  одржао вршњачку едукацију на тему „Превенција вршњачког насиља“. Координатор ове активности је била учитељица Јелена Ромчевић, а сарадник Ђурђица Јеличић.

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.