Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Дан Републике

mini-thumbnail (5)

„Срби су слободу бранили пјесмом и стихом, мотиком и житом, пушком и жуљевитом руком, знањем и образовањем. С вјером у Бога, Краља и отаџбину Срби су из Првог свјетског рата од 1914. до 1918. године изашли као побједници. Та побједа саткана је од нити које су уграђене у темеље данашње Републике Српске……..“ Ученици бањалучких Основних школа: „Бранко Радичевић“, „Доситеј Обрадовић“, „Иво Андрић“ и „Свети Сава“ поносни су што су добили част да Републици Српској честитају рођендан.
Поштовани грађани, наши суграђани, будућност Српске помиње и не заборавља прошлост, слави садашњост, вјерује и ствара вјековјечност Републике Српске, јер Српска је поносна и вјечна.
Дједовино, наша отаџбино, срећан ти рођендан!

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.