Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Дан матерњег језика, 2019.године

У нашој школи је поводом Дана матерњег језика у четвртак, 21.фебруара 2019.године у 14 сати  одржана радионица под називом „Акценти у српском језику“. Радионицу је водио професор са Филолошког факултета Универзитета у Бањој Луци др Драгомир Козомора. Учествовали су ученици шестог, осмог и деветог разреда који су уз максималну пажњу пратили ову занимљиву тему. Тако су научили да свој матерњи језик требамо вољети, а то ћемо најбоље постићи његовим чувањем и правилним кориштењем.

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.