Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Радионица „Креативно писање“

У четвртак, 14.3.2019. године у периоду од 13:00 до 15:05 чланови библиотечке секције „Мали библиотекари“ су посјетили Дјечије одјељење НУБ РС. Присуствовали су радионици „Креативно писање“коју је водила Александра Чворовић, библиотекар и дјечији писац. Овом приликом наши ученици су имали прилику да се упознају са организацијом у Дјечијем одјељењу НУБ, као и са насловима који могу да посуде у библиотеци, али и са начинима креативног писања употребљавајући одређена правила и постављајући питања. Имали су прилику и сами да се окушају у писању, том приликом се истакло неколико ученика са својим саставима и пјесмама. У пратњи ученика је ишао  школски библиотекар, Вишња Татић.

Радионица „Креативно писање“

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.