Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Приредба за баке и деке, 2019.године

Приредба за баке и деке под називом „Чувари нашег дјетињства“ одржана је у нашој школи у петак, 29.марта 2019.године у 16 часова. Ученици II и IV разреда су представили рецитале Бака и дека, Откуд мени ова снага, Пјесмицu за баку, Моја бака, Будући тата. Припремале су их проф.разредне наставе Вања Бањац-Сердар, Ранка Орашанин, Нада Бањац и Милена Максимовић. Мали  хор је и овај пут показао своје надахнуће у пјесмама Бако, дједе и Сплет народних пјесама. Припреамла их је проф.музичке културе Јелена Станишић. Игроказ Бака и деда су извели ученици I разреда, Шаљивчина бака, извели ученици  III разреда,  Искривљена прича извели ученици  II разреда и Хвала вам вољене баке и мама, извели ученици V разреда. Припремиле су их проф.разредне наставе Слађана Лолић, Татјана Иветић и Милена Максимовић. Бакине колаче су припремили ученици секције домаћинства коју воде проф.разредне наставе Мира Косић и Мирсада Мемић. Стихове о бакама и декама говорили су ученици I разреда,  припремила их је проф.разредне наставе Драженака Шобат, а стихове Радуј се радуј, дете су говорили ученици V разреда,. припремила их је проф.разредне наставе Јелена Ромчевић. Нах, нех нах је назив пјесме коју су извели ученици V разреда ритмичке  секције. Припремиле су их проф.разредне наставе Биљана Бузаџија и Јелена Ромчевић.

Водитељи програма су Елена Дринић и Никола Јандрић IV2

Техничка подршка:Александра Стојановић,вјероучитељ

Сценографија: Нада Бањац, проф.разредне наставе, Дајана Петровић, проф. разредне наставе, Ивона Трипуновић, проф.разредне наставе, Тривуна Мацановић, проф.разредне наставе и Азра Беговић Мачкић, проф.разредне наставе.

Координатор програма :Ђурђица Недимовић,проф.разредне наставе

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.