Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Ликовна радионица „Прољеће у музеју“

Већ 13 година Музеј РС традиционално организује манифестацију „Прољеће у музеју“. И ове године, ученици наше школе су у пратњи наставника ликовне културе Аните Новић, учествовали на ликовној радионици.

Ученици који су цртали на тему „Музејски експонати као инспирација“ су: Ивана Зељковић IX1, Дариана Милашиновић VIII1, Ана Чавић VII2, Катарина Чавић VII2, Андреа Гајић VII2, Петар Стоиљковић VII2 и Матеј Селак IV1.

Изложба ученичких радова у Музеју РС биће свечано отворена у петак 19.маја 2019.године у 12 часова уз додјелу награда.

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.