Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Аутизам говори срцем, 2019.године

Дана, 2.4.2019.године у Градском позоришту „Јазавац“ је одржан хуманитарни концерт „Аутизам говори срцем“. Удружење грађана Центар за едукацију „Твоја ријеч“ већ шесту годину за редом организује хуманитарни концерт. Ученици наше школе су и ове године били дио ове хуманитарне приче. Дан организован под мотом „Од ране интервенције до школовања и запошљавања“ је усмјерен на значају препознавања аутизма у што ранијој доби, те пружању квалитетнијег образовања. 

Многобројна публика је уживала у дјечијим наступима. Ученике наше школе су припремале учитељице: Слађана Лолић, Татјана Иветић, Биљана Бузаџија, Јелена Ромчевић, наставница музичке културе Јелена Станишић, а све припреме је извршила координатор програма Драгана Солеша.

 

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.