Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Посјета угоститељско-трговинско-туристичкој школи

     Дана 7.3,2019. године чланови еко секције, ученици деветог разреда: Тубић Сара, Лучић Кристина, Михајловић Катарина, Трифуновић Амелија, Шорда Милица, Мацановић Катарина, Зец Каћа, Антонић Марјана и Дукић Јована, су посјетили угоститељско-трговинско-туристичку школу гдје им је обрађена тема исхране и здравог живота. Ученици су учествовали у припремању здравих сендвича и слаткиша. Ова радионица је  имала за  циљ да наметне тренд здраве исхране и да објасни да то није тешко и компликовано за припремање. Оно што ученици  уче на часовима биологије и хемије примјењују у пракси на часовима еко секције. Ученици су ишли у пратњи наставнице биологије и хемије Љубинке Зорановић.

Све ово је пропратила алтернативна телевизија и Глас Српске.

https://www.glassrpske.com/banjaluka/gradske_teme/Zdravom-ishranom-do-pravilnog-razvoja/280086.html 

 

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.