Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Пробна мала матура

Дана 9. и 10. априла 2019.године у нашој школи је проведена пробна мала матура из српског језика и математике. Циљ пробне мале матуре је да ученици увјежбају начин, садржаје и дужину трајања завршног испита на крају основног школовања. Израда задатака је започела у 10.00 и трајала је 120 минута. Тестови су били у складу са планом и програмом рада из српског језика и математике. Наставници који су били задужени за тестирање, шифровање и дешифровање, бодовање, супервизор и остали радници су обавили своју дужност у складу са прописима.

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.