Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Школа у природи- Козара

У нашој школи је по први пут реализована Школа у природи за ученике четвртих разреда у периоду од 5. априла до 8.априла 2019.године. Ученици су ишли на планину Козара и били су смјештени у Хотелу „Монумент“. Са укупно 103 ученика ишле су и њихове учитељице: Данијела Вукелић, Мира Лакетић, Вања Бањац-Сердар и Ђурђица Недимовић, једна мајка, један доктор и два аниматора испред агенције. Боравак на Козари је био пун занимљивих саржаја. Ученици.су научили доста о флори и фауни Козаре. Утицало се такође на развијење културних, естетских, спортских потреба и навика. 

У суботу 6.4,2019.године у склопу Школе у природи учитељица Вања Бањац Сердар је одржала огледни час из природе и друштва. Тема је била Привреда и њене гране. Часу су присуствовали сви ученици и учитељице четвртих разреда, директорка школе Жељка Опачић и наставница енглеског језика Весна Новаковић. Ученици су били активни, спремни за сарадњу и показали су одрђен ниво знања из ове области.

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.