Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Дани отворених врата

ДАНИ ОТВОРЕНИХ ВРАТА

Отворена врата представљају школски термин који означава вријеме које наставници, учитељи и сви запослени у школи могу да посвете родитељима ученика  ради успјешне сарадње и праћења ученика. Сви наставници и учитељи имају одређен термин у недјељи који представља резервисано вријеме наставника за родитеље ученика. Отворена врата су веома корисна и омогућавају  родитељима да имају бољи увид у рад и напредовање свог дјетета. Могу са наставником да попричају о проблемима са којима се дјеца сусрећу у усвајању градива неког предмета, или да се посавјетују како да дјеци помогну да боље напредују. Тако би се ученицима помогло да што лакше и боље усвајају знање и васпитање. Заједничком сарадњом родитеља и наставника постижу се најбољи резултати у развоју личности сваког ученика, а сваки се проблем лако ријеши ако се родитељи и наставници заједничким радом ангажују.

У нашој школи Дани отворених врата у априлу биће организиовани од 15.4.2019. године до 19.4.2019. године. Термини које су доступни биће објављени на сајту школе, огласној плочи и улазним вратима школе.

ДАНИ ОТВОРЕНИХ ВРАТА

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.