Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

У сусрет новој школској години

Како се ближи почетак наставе у 2019/20.години у нашој школи се данас вриједно радило на спремању учионица и наставничких ормара. Изузетно је било ажурно помоћно особље као и наставници разредне и предметне наставе уз савјетодавни рад директорке школе. Многи стари ормари су замијењени постојећим новијим ормарима и тако ће ходници одисати уреднијим и свјежијим намјештајем.

Дошло је и до промјене кабинетске наставе, урађен је прегледнији распоред учионица за све разреде како би се једноставније циркулисало кроз школу.

РАСПОРЕД УЧИО0НИЦА ЗА РАЗРЕДНУ И ПРЕДМЕТНУ НАСТАВУ

Наше ученице Катарина и Ана Чавић, VIII2 су насликале школицу на самом улазу у школско двориште и тако ће ученици имати могућност да се забаве за вријеме паузе. У сликању ове креације ученицама је помогла наставница ликовне културе Анита Новић.

mini-IMG-c971301818999b34093df76cf4a56166-Vmini-IMG-5316e29b64f11b8b9cfca9e0dd3b8ad0-V

И ове школске године се радило на уређењу учионица. Постављен је нови ламинат у учионицама број 11, 12 и 20. Да смо потпуно спремни за нови почетак школске године може се видјети одмах по уласку у школско двориште. Надамо се да су и наши ученици спремни у сваком погледу и да се радују новом почетку.

Total Page Visits: 73 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.