Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Пријем првачића 2019.године

Наша школа је данас постала богатија за пет одјељења првог разреда. Директорка школе Жељка Опачић је у име цијелог колектива пожељела добродошлицу и срећан почетак нашим ђацима првацима. Уприличен им је свечани дочек приредбом коју су представили ученици четвртог разреда.

Ученици Малог хора су их развеселили пјесмицама: Молимо за фину тишину, Ау што је школа згодна и Другарство. Припремала их је учитељица Ђурђица Недимовић. Учитељица Татјана Иветић је са члановима драмске секције другог разреда припремила игроказ Хвалисање, а учитељица Мира Лакетић са ученицима четвртог разреда је припремила игроказ Ја у школу крећем. Ученици IV2 и  IV5 су говорили Баладу о прваку. Припремале су их учитељице Вања Бањац и Ђурђица Недимовић. Чланови ритмичке секције су уз музику пјесме Софија отплесали плес. Припремила их је учитељица Данијела Вукелић. Добитница Светосавске награде Елена Ђукић VIII3  је помогла новим ђацима да положе Заклетву ђаку прваку.

Представљене су им и њихове учитељице: I1- Божана Зед, I2- Драгана Декић, I3- Биљана Бузаџија,I4- Милена Максимовић и I5- Јелена Ромчевић. Наши ђаци првог разреда су се боље упознали са својим учитељицама у учионицама.

 Сцену су уредиле учитељице другог разреда: Слађана Лолић, Драженка Шобат, Љиља Нишевић и Драгана Солеша.

Total Page Visits: 78 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.