Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење-библиотека

Акцијa сакупљања и размјене старих уџбеника
Драги ученици,
Наша заједничка жеља је да покушамо обезбиједити уџбенике што већем броју ученика у овој школској години, те због тога организујемо Акцију сакупљања и размјене старих уџбеника. Великом броју родитеља куповина уџбеника представља значајан издатак, те вас позивамо да своје старе уџбенике поклоните онима којима су заиста потребни. Овим путем обавјештавамо и ученике којима буду потребни уџбеници за нову школску годину да их могу потражити у школској библиотеци. Акција сакупљања и размјене старих уџбеника ће трајати до понедјељка, 30. септембра 2019. године, а одвијаће се у просторијама школске библиотеке. Вјерујемо да ћете, као и сваки пут, показати хуманост и одазвати се овој акцији. Ваше ништа некоме је све!
Ваша школска библиотека
Total Page Visits: 51 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.