Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Сајам књига Бањалука 2019.

САЈАМ КЊИГА У БАЊОЈ ЛУЦИ

Ученици IV и V разреда са својим учитељицама и чланови Библиотечке секције „Мали библиотекари“ у пратњи школских библиотекара су у петак, 13. септембра 2019. године посјетили Међународни сајам књига Бања Лука 2019., који се одржан у периоду од 10. до 16. септембра у Спортској дворани Борик.

 Посјета сајму је пружила прилику ученицима и наставницима да се упознају са новитетима у књижевности, те дјелима домаћих и регионалних издавача.

Total Page Visits: 94 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.