Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

„ЕВРОПСКА НЕДЈЕЉА МОБИЛНОСТИ 2019“

„ЕВРОПСКА НЕДЈЕЉА МОБИЛНОСТИ 2019“

ВОЗАЧИ, ХОДАЈТЕ СА НАМА

Широм Републике Српске се у периоду од 16. до 22. септембра обиљежава међународна кампања „Европска недјеља мобилности“ у организацији Ауто-мото савеза РС са Министарством саобраћаја и веза РС, Министарством унутрашњих послова РС, Организацијом за европску безбједност и сарадњу, Агенцијом за безбједност саобраћаја РС, Ауто-мото друштвима и локалним заједницама.

Поводом тога, саобраћајни стручњаци из ових организација су у сриједу, 18. септембра 2019. године, нашим првачићима одржали предавање на тему „Десет лекција које живот значе“.

На Тргу Крајине у Бањој Луци је постављен покретни полигон за обуку дјеце у саобраћају, с циљем промоције идеје мобилности без загађења животне средине. Наши ученици V3 разреда у пратњи учитељице Мире Лакетић су у четвртак, 19. септембра 2019. године, обишли постављени полигон и успјешно прошли обуку из саобраћаја, а организатори су им за уложен труд уручили поклоне.

Циљ кампање и наведених активности је подизање свијести о побољшању безбједности и остварење напретка на смањењу смртних случајева и повреда на путу.

Total Page Visits: 48 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.