Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Љетњи камп у Јајцу

 Боравак наших ученика на Љетњем кампу њемачког језика у Јајцу

Почетак ове школске године група наших ученика њемачког језика уљепшала је учешћем на Љетњем кампу њемачког језика, који се ове године одржао у Јајцу од 11. до 15. септембра под покровитељством Гете института Босне и Херцеговине.

На Љетњем кампу је учествовало 13 школа, 63 ученика, 13 професора љемачког језика и много доброг располежења и лијепог дружења – уживали смо у чињеници што смо дио овог феноменалног догађаја.

Нашу школу су представљали Исидора Медаревић,Хана Јукић, Андреј Крчмар, ученици седмог разреда и Дуња Зец, ученица осмог разреда. Ученици су учествовали на радионицама, посјетили град Јајце и његове знаменитости, возили се бродићем на језеру, учествовали у представи и спортским активностима.

Наша очекивања су у потпуности испуњена, јер су ученици стекли нова, лијепа искуства и нове другаре.

Total Page Visits: 61 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.