Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Европски дан језика, 2019.године

У четвртак, 26.септембра 2019.године у нашој школи је обиљежен Дан европских језика. Ученици и њихови родитељи су имали прилику да виде представу Црвенкапица на њемачком језику. Припремили су је ученици VIII разреда заједно са својом наставницом Наташом Пашалић која је била и координатор ове активности.

Поводом Европског дана језика наши ученици осмог разреда: Софија Пејаковић VIII1, Марко Панџић Viii4, Јелена Петрушић VIII4, Анђела Шобат VIII5, учествовали су у „Квизу познавања европских земаља“ који је одржан у Народној и универзитетској библиотециРепублике Српске. Том приликом су освојили треће мјесто. Припремала и водила их је професорка географије Јелена Врховац.

Total Page Visits: 99 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.