Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење-спорт

 

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И НАСТАВНИКЕ ОД 2. ДО 5. РАЗРЕДА

„Развој спорта кроз школске спортске секције“ – наставак пројекта у школској 2019/20. години

У текућој школској години 2019/20. години настављамо са реализацијом пројекта „Развој спорта кроз школске спортске секције“ (спортски полигони, игре без граница, различити спортови…) уз подршку Града Бања Лука, Спосртског удружења „Спортски Мисли Добро“ и Сагласности Министарства просвјете и културе Републике Српске.

Спортске активности ће се реализовати у фискултурној сали школе понедјељком, сриједом и петком у периоду од 18:45 до 20:00 часова.

Први час „Развој спорта кроз школске спортске секције“ одржаће се у понедјељак, 7.10.2019. године од 18:45 до 20:00 часова у фискултурној сали школе.

Позивамо све заинтересоване ученике од 2. до 5. разреда да у што већем броју дођу и да се заједно забаве и науче нешто ново.

Ученици су обавезни да понесу спортску опрему.

С поштовањем,

Горан Ивић, професор физичког васпитања

Total Page Visits: 38 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.