Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење-библиотека

АКЦИЈА „ПОКЛОНИМО КЊИГУ БИБЛИОТЕЦИ“

Библиотеке се не праве, оне расту.

Агустин Бирел

Заједничка жеља свих нас је да се наша школска библиотека из године у годину обнавља, да расте и да увијек може понудити нове занимљиве наслове, те због тога организујемо акцију под називом Поклонимо књигу библиотеци, која ће трајати у периоду од 14. до 31. октобра  2019. године.

Ученици који желе да учествују у акцији и поклоне књигу треба да је лично донесе у школску библиотеку. За све додатне информације се можете обратити вашем библиотекару у одјељењу или школском библиотекару Јелени Јоветић.

Вјерујемо да ћете, као и сваки пут, показати хуманост и одазвати се овој акцији, а послије не заборавите потражити нове наслове на полицама библиотеке.

БИБЛИОТЕКА ЈЕ АПОТЕКА ЗА ДУШУ и у њој увијек можете пронаћи свој СЛАТКИ КУТАК ЗА МИРНИ ТРЕНУТАК.

ВАША БИБЛИОТЕКА

 

Total Page Visits: 90 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.