Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Европска ноћ истраживача

ЕВРОПСКА НОЋ ИСТРАЖИВАЧА 2019.

*награђени ученици*

На конкурсу за израду ликовних и литерарних радова на тему „Шта то раде научници“, под слоганом „Let’s steam! Стварајмо нове прилике!“, а у оквиру манифестације Европска ноћ истраживача 2019, у категорији ликовних радова ученик Петар Лазичић III 4 је освојио треће мјесто. Ментор му је била његова учитељица Мира Косић. У категорији литерарних радова ученица Анђела Мирошљевић VII 2 је освојила прво мјесто, а ментор јој је била наставница српског језика Љиљана Парић.

Упућујемо честитке ученицима и њиховим менторима на оствареном успјеху.

 

Total Page Visits: 41 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.