Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Манастир Осовица

Манастир Осовица је манастир Српске православне цркве, припада Епархији бањалучкој.

Манастир се обнавља на темељима некадашњег манастира. Темељи манастира откривени су 2003. године на локалитету Манастириште поред рjечице Осовице на Мотајици. Старост темеља се датира на крај 13. или почетак 14. века.

Ученици деветог разреда наше школе су 15.10.2019.године посјетили манастир у пратњи својих наставника: вјероучитеља Небојше Малешевића, наставница Слађане Гатарић, Маје Пастуовић и Дајане Петровић и провели угодан дан.

 

Total Page Visits: 47 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.