Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Позоришна представа на мађарском језику

Ученици четвртог разреда су 9.10.2019.године обишли нове поставке галерије у Музеју савремене умјетности. У пратњи ученика ишле су њихове учитељице: Нада Бањац, Дајана Петровић, Ивона Трипуновић, Тривуна Мацановић и Азра Беговић-Мачкић.

Дана, 9.10.2019. ученици четвртог разреда су гледали јако занимљиву мађарску позоришну представу. Ова весела представа не само да је забавила најмлађе који су уживали у згодама добрих глумаца него је послала и важне поруке најмлађим гледаоцима који се кроз гледање позоришних представа оспособљавају да развијају креативне и стваралачке вјештине. Ученике су пратиле њихове учитељице четвртог разреда.

Total Page Visits: 33 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.