Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

* Градска организација Црвеног крста Бања Лука организовала је такмичење о познавању покрета Црвеног крста 22.10.2019. године. Наши ученици Медаревић Исидора, VII1, Вукајловић Вук, VII1 и  Крчмар Андреј, VII4 освојили су треће мјесто. Честитамо нашим ученицима на запаженим резултатима и њиховом ментору, Љиљани Нишевић.

* Такође, овом приликом вас обавјештавамо да на иницијативу чланова Савјета ученика од понедјељка, 28.10.2019. године велики одмор за све ученике ће бити у трајању од 20 минута. Потребно је поштовати кућни ред школе и не каснити са великог одмора на наставу.

 В.д. директора школе

/ Жељка Опачић/

 

 

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.