Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Свјетски дан штедње

СВЈЕТСКИ ДАНИ ШТЕДЊЕ

Поводом Свјетског дана штедње, који се обиљежава 31. 10. 2019. године, а у склопу програма финансијске едукације коју већ неколико година проводи Централна банка Босне и Херцеговине , данас је у објекту Централне банке Босне и Херцеговине Филијала Бања Лука организована посјета ученика V2 наше школе.

Приликом посјете ученицима  је  уприличена је презентација под називом „Мала школа новца“, кроз презентацију ученици су упознати са радом Централне банке и њеним задацима, те о потреби управљања новцем, финансијским производима и штедњи.

Ова презентације имала је  циљ  да створи свијест о важности паметног управљања новцем и важности штедње од најранијих дана.Такође наши ученици су могли да виде како су изгледале  новчанице које су се некад употребљавале.

Ученицима су подијељене  брошура за дјецу под називом „Новко и Новчица у свијету новца“. На крају нашег боравка ученици су били ти који су давали оцјену Централној банци попуњавајући анкетни листић.

Ученике је водила учитељица Ђурђица Недимовић

                                                                                                                          

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.