Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Конкурс-библиотека

Конкурс за избор најбољих ученичких ликовних и литерарних радова на тему

 „Република Српска“

Поводом обиљежавања Дана Републике Српске Министарство просвјете и културе и Републички педагошки завод расписују Конкурс за избор најбољих ученичких ликовних и литерарних радова на тему „Република Српска“.

  • На конкурсу могу учествовати сви ученици основних школа.
  • На конкурс се могу слати најбоља ликовна остварења изван овог тематског оквира, а  школа шаље мапу од 20 радова (најбоље радове за мапу ће одабрати комисија).
  • На нивоу школе комисија бира три најуспјешнија литерарна рада и шаље на конкурс.
  • На полеђину сваког рада треба залијепити попуњен пријавни лист (пријавни листови се преузимају у школској библиотеци).
  • Награде ће се додијелити ауторима најбољих ликовних и литерарних остварења у конкуренцији основних школа, а поред појединачних остварења, награда ће се додијелити и једној школи за најбољу мапу.

радове са испуњеним пријавним листовима  је потребно доставити у школску библиотеку најкасније до 1. децембра 2019. године.

ВАША БИБЛИОТЕКА

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.