Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Географски диктат

Дана, 27.октобра 2019.године у 12 часова у организацији Студијског програма географије, Природно-математичког факултета Универзитета у Бањој Луци одржан је пети Географски диктат Руског географског друштва. Географски диктат се одржава од 2015.године, а на иницијативу предсједника Савјета покровитеља Руског географског друштва Владимира Владимировича Путина. Диктат је међународног карактера, а ове године одржан је у више од 60 држава широм свијета.

Наши ученици осмог разреда, чланови географске секције са наставницом Јеленом Врховац, дали су своје учешће и заједно, раме уз раме са професорима, студентима, средњошколцима и свим љубитељима географије показали своје знање у Русији.

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.