Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Акција „Поклонимо књигу библиотеци“

Акција „Поклонимо књигу библиотеци“ је реализована у периоду од 14. до 31. октобра 2019. године. Захваљујући великом одзиву ученика, родитеља и наставног особља фонд школске библиотеке је проширен и обновљен са новим разноврсним насловима. Иначе, ово је редовна акција коју спроводимо на почетку сваке школске године, а њен циљ јесте његовање свијести о богаћењу школског библиотечког фонда.

Овом приликом желимо да искажемо захвалност свим учесницима који су својим даривањем књига библиотеци  препознали важност и дали значај овој акцији.

ВАША БИБЛИОТЕКА

Total Page Visits: 77 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.