Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Изложба у холу школе

У току ове седмице у холу наше школе изложени су радови финалне изложбе у склопу пројекта „Локално културно насљеђе БиХ“ како би све школе имале бољи увид у све радове, при одабиру најбољих. Наша школа је номинована са два рада, а финална изложба ће се 29.11.2019. одржати у Музеју савремене умјетности. Изложбу су припремили ученици наше школе са својим наставницама Миром Косић и Виолетом Мрђа, а уз техничку подршку наставнице ликовне културе Аните Новић. Ученици ће имати прилику да заједно са својим одјељењским старјешинама погледају изложбу у периоду од 25.  до 29.новембра 2019.године те да гласају за најбољи рад.

Total Page Visits: 57 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.